Ja nyt se on kesis eikä ole frysis .

Kyllä tätä lomaa on kaivannutkin.  Ja humps vaan, neljä viikkoa kuluu taas turhan nopeasti.  Mutta ei surra sitä vielä, periaatteessahan loma ei ole vielä edes alkanut, vasta maanantaina! Jess!

Eipä mitään suuria suunnitelmia lomalle ole, ollaan kuten ennenkin, ex tempore lähdetään liikenteeseen.  Juhannuksena tietenkin Sexriverille ja parin viikon päästä käydään etelässä, eli Tallinnassa.  Muuta ei olla lukkoon lyöty.  Ainakin pari päivää aion vaan olla.  Ihan reporankana, täysin tuottamattomassa tilassa.  Vattani vieressä.  Aah

Ehkäpä jossain välissä kirjoitan tännekin jotain, mutta nyt ei ole enempään aikaa, joten toivotan kaikille ihanaa viikonloppua!

Viikon huumoripläjäys

Olipa kerran suomalainen, venäläinen ja amerikkalainen kenraali. Amerikkalainen kehui: Meillä on niin paljon lentokoneita, että jos ne kaikki lentäisivät Euroopan ylle, niin koko Euroopassa olisi pimeää. No, venäläinen kehui: Meillä on niin paljon laivoja, että jos ne kaikki ajaisivat Atlantille, niin voisi kävellä kuivin jaloin Euroopasta Amerikkaan. Suomalainen pohti hetken ja sanoi: Meillä Suomessa, aivan Keuruun keskustassa asuu sellainen vääpeli, että hän rutistaa vasemmassa kädessään yhtä aikaa kolme alokasta! Venäläinen ja amerikkalainen menivät aivan kalpeiksi. Amerikkalainen totesi: Ei meillä ihan niin paljon niitä lentokoneita ole. Venäläinenkin tunnusti: Eikä meilläkään ihan niin paljon niitä laivoja ole. Suomalainen vähän punastui ja sanoi: Ei se meidän vääpelikään ihan keskustassa asu!