Jo vähän aikaa sitten yritin laittaa postaukseen kuvia ja nyt se ei sitten onnistu millään.  Yrittänyttä ei laiteta, joten kokeillaan taas.  On ollut hirmu kortintekohimo päällänsä =D  Tallentelen näitä kuvia vähän sinne ja tänne kun ei koskaan tiedä mitä tietsikalle tapahtuu.  Kuvia on koneen kovalevyllä, ulkoisella kovalevyllä ja facebookissa ja nyt sitten vielä täällä =D  Luulisi jossain säilyvän.  Nyt aloitin joulukorttien teon =D  Aikainen lintu madon nappaa vai miten se meni.  Mutta kun noita muita kortteja on jo niin paljon, etten kerkiä käyttämään ja jouluna kortteja tarvitaan joka tapauksessa, on pakko käyttää tämä into hyödyksi, jossain vaiheessa se lopahtaa kokonaan.  Elikäs tässä kuvia korteista. Ja en kertakaikkiaan tajua miksi tuo avoin käsilaukku- ja paitakortti tulee väärinpäin vaikka koneella se on ihan ookoo.

IMG_3720-normal.jpgIMG_3722-normal.jpgIMG_3734-normal.jpgIMG_3736-normal.jpgIMG_3737-normal.jpgIMG_3711-normal.jpgIMG_3718-normal.jpg

IMG_3733-normal.jpg

Joo en lisää enempää, loputkin menevät väärinpäin.  Olkoon siis taas bloggailu vähäksi aikaa :)

Ja nyt hävisi pulinaboksikin! Muokkasin sitä ja yritin laittaa ihan normisti uuden koodin vanhan tilalle ja sinne hävis! Ei suostu ottamaan uutta koodia vastaan.  Vuodatus on, sanonko mistä!