Voihan vinde kun mä oon poikki.  Ja kauhja hiki!  Oon laitellut terassia kesäkuntoon, laitoin purkkeihin viime viikolla ostetut kukat.  Ei, en ottanut kuvia, ihan ovat taviskukkia tavispaikoilla.  Ja luulin ostaneeni hirmusti niitä, mutta eihän mulla ole mitään.  Toinen puoli terassia ihan tyhjänä.  Enkä enää tiedä viitinkö ees laittaa.  Joutuu taas kumartelemaan ja vääntyilemään ja taas tulee selkä ja olkapää kipeiksi. Taidan ostaa ne pari amppelia vaan ja ehkä sit jotain....... .  Minut tuntien kun pääsen kukkakauppaan ja huomaan jotain silmää hivelevää, en voi olla ostamatta.  Silloin just ei muistu mieleen mikä homma niissä on.  Uusi päivänvarjo on kans paikoillaan ja tietenkin suihkulähde.  Karvatassu oli heti juomassa siitä kun ekan ämpärillisen laitoin vettä .  Viimeistään nyt se tietää kesän tulleen, hänellä on iso juomakuppi pihalla .  Vielä jos laittaisin sille naksupurkin sinne, sitä ei näkis ikinä.  Siksipä en laita .  Tosin se suihkuosa ei enää pysy siinä, ne imukupit on jotenkin vioittuneet, se kaatuilee koko ajan, pöh.  Johtuu se vioittuminen siitä varmaan, kun säilytän tuota suihkulähdepurkkia saunassa lauteitten alla talven ajan (muualle ei mahdu) ja tämä samainen karvatassu änkee itsensä sinne aina välillä nukkumaan.  Kun siinä purkissa on se suihkuosa kanssa ja päällä tyyny .  Oma vika siis.  Saa Ylkä kehitellä sen jotenkin kuntoon.

Levittelin vielä vähän rantakiviseosta terassin viereen, oli jotenkin kivipinta ohentunut, en tajuu miks.  No, kaik on kohillaan.  Soitin just Ylkälle, että tuo hiiliä, jos vaikka tässäkin residenssissä avattaisiin vihdoin huomenna grillikausi.  Ostin varulta tänään semmoset pihvilöt ja sitten tuon hopeisen maan 'uusia' perunoita.  Vielä kun maissit grillaa viereen ja salaattia, kyllä siitä nälkä lähtee.  
Kyllä on kiva kun terassilla ei ole enää kaks metriä lunta! 

Mun piti siivotakin tänään urakalla, mutta nou vei, mun kroppa ei kestä enää yhtikäs mitään.  Hyvä kun ruuan saan tehtyä.  Se on melko varma soffalle vattan viereen meno sen jälkeen.  Tai jos menisikin kokeilemaan miltä tuntuu istua terassilla .  Se taas riippuu siitä, onko Ylkä hirmu väsynyt, eikä jaksa mennä muuta kuin soffalle, en mä yksin tuolla ulkona viiti olla.

No eiköhän tää jo riitä terassista ja sen laitosta ja siellä olemisesta .  On vaan niin ihana fiilis nyt kun kesä on vielä edessä.

Hetken lepäilen tässä ennen kuin alan pilkkomaan uunijuureksia.  Toivotan kaikille aurinkoa viikonloppuun!

Viikon huumoripläjäys:

 

Mitä lukee Gigantin työntekijän palkkakuitissa?

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.