Jo toinen postaus lyhyen ajan sisään.  Mikäköhän minussa on vikana :)
Ainakin vuodatuksessa on taas jotain vikaa, ei toimi hymiöt ei.  Noh, ei tuo niin tärkeellistä olekaan.  Mutta kyllä perjantai taas oli tervetullut!  On ollut semmonen hulabalooviikko töissä että huhhuh.  Nyt saa pari päivää huilata.  Kunnes taas on hulabalooviikko :)

Mulla on nyt totaalinen kortintekoinspis päällä.  En muuta viittisi kotona tehdäkään, pahus kun kotityöt rajoittaa mun harrastusta. Se on kyllä jännä tämä luova työ.  Olen yleensä pari-kolme korttia tehnyt illassa ja ne ovat syntyneet ihan tosta vaan, ideat pulpahtelee päästä ja on nopeasti valmistuneet ja olen ollut tyytyväinen tuloksiin.  Eilen ei meinannut millään tulla mitään.  Tein yhtä korttia koko illan.  Ja sitten ihan myöhään BB:tä katsellessa se vaan alkoi sujumaan ja kortti tuli kuin tulikin :)  Nyt olen tehnyt vain 3D-kortteja, kohta pitää alkaa tekemään vähän muunlaisiakin.  Otin nyt kuvat jo tekemistäni ja enpä taida jaksaa enempää kuvatakaan.  Hirviä homma saada ne tänne :)  Mutta tässä nyt sitten kätteni tuloksia:

Puuh. Siinäpä ne. Nyt on tehtävä jotain tän huushollin eteen.  Jotta sitten saa taas ne kynttelit laitettua ja ruuan jälkeen pääsee vattansa viereen soffalle.

Ihanata viikonloppua kaikille!

Viikon huumoripläjäys:

Ystäväseurue lähti viettämään viikonloppua Las Vegasin uhkapeliparatiisiin. Yksi reissulla olleista miehistä voitti rulettia pelaamalla $100,000, mutta ei halunnut ystäviensä tietävän asiasta, joten hän päätti palata kotiin yksin, erillään muusta seurueesta. Hän osti paluulentoliput lennolle, joka saapui perille aamuyöstä, paljon myöhemmin kun toiset reissulla olleet olivat kotoutuneet. Mies meni saman tien talonsa takapihalle, kaivoi syvän kuopan ja hautasi voittorahansa. Seuraavana päivänä mies käveli pihalle ja havaitsi hautauspaikan olevan ylös kaivettuna ja rahojen kadonneen. Kuopan vierellä löytyivät jalanjäljet, jotka johtivat miehen kuuromykän naapurin tontille. Samalla kadulla asui myös professori, joka tunsi kuuromykän miehen ja ymmärsi myös viittomakieltä. Varkauden kohteeksi joutunut mies juoksi raivoissaan pistooli kädessä professorin luo ja pakotti tämän tulemaan hänen kanssaan kuuromykän naapurin ovelle.

"Sinä kerrot nyt tälle tyypille, että jos hän ei palauta minun kasinolla voittamia $100,000, minä tapan hänet!” mies huusi raivoissaan. Professori viittoi viestin ystävälleen ja tämä vastasi pelokkaana viittomakielellä, ”Piilotin rahat takapihallani olevan kirsikkapuun alle".

Professori kääntyi aseistetun miehen puoleen ja sanoi, "Hän ei aio kertoa sinulle, missä rahat ovat ja sanoo, että kuolee ennemmin."