Ihanata. Meidän olisi tarkoitus grillata tänään, mutta saa nähdä nyt.  Riippuu siitä, milloin mahdollisesti Ylkä suvaitsee saapua ja onko tuolla enää silloin sen verran mukava ilmanala, että viitsii ryhtyä moiseen touhuun.   Mun mielestä kun on niin, että jos grillataan, sitten myös syödään ulkona.  Jotenkin tyhmää grillata ruoka ulkona ja tulla sisälle syömään.  Siinä on just se juju, että sitten saa myös syödä siellä pihalla.  Joten vielä ei ole ihan varmaa.  Aikamoinen tuuli ainakin käy. 

Olin tänään kiltisti töissä vaikka jalkapöytää pakottaakin koko ajan.  Ja on se turvoksissa, mutta ei enää silleen kuin tukki.  Kenkä kyllä pikkasen ahistaa.  Kai se tästä.  Nainen kun tulee tiettyyn ikään, ei sillä pelaa mikään .

Ai niin!  Tänäänhän tulee mukavaa ohjelmaakin telkusta.  Tulee se retro Syksyn Sävel.  Ihana katsoa vanhoja ja siinä sivussa kuulemma tulee vielä sen ajan mainoksiakin, tiesi Ilta-Sanomat kertoa.  Se täytyy kyllä nähdä.  Ja suurin pudottajakin tulee.  Mua oikeesti säälittää ne ihmiset, kun trainerit huutaa niille kurkku suorana koko ajan.  Kyllä sitä voi olla tiukka mutta tarviiko sitä karjua koko ajan ihmisille, jotka eivät ole liikkuneet yhtään ja sitten yhtäkkiä joutuvat julmetunmoiseen rääkkiin.  Ei kuulkaas kävis meikäläiselle.  Nou vei.  Jos joku Jillian alkais mulle uhoomaan, se sais aika nopeesti takaisin kaksinkertaisena .  Mutta sitten kun on loppupelien aika, on mahtavaa nähdä kuinka paljon ne on laihtuneet.  Ei ikinä uskoisi samoiksi ihmisiksi.  Itseäni nauratti eilen kun katottiin suurinta pudottajaa ja mulla oli kolmea ihanaa rasvasta juustoa jota napostelin ja lasi punaviiniä .  Juu, tiedetään, että tarttis alkaa laihikselle, mutta minä olen sen aatellut silleen, että kerran täällä vaan ollaan ja mitä olemista se on, jos koko ajan tarvii miettiä mitä suuhunsa laittaa.  Eihän sitä ole muuta kivaa kuin hyvä ruoka .  Ja itse läskini kannan .

Nyt sitten vaan odottelen täällä herraa ja hidalgoani saapuvaksi, jotta saataisin sitä murkinaa.  Olen kodinhoidolliset hommat tehnyt, sen mitä viitsin, en oikein tiedä mitä tässä ootellessa tekisi.  Meen vissiin naamakirjaan.

Ihanata viikonloppua kaikille!

Viikon huumoripläjäys

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen haaksirikkoutuivat autiolle saarelle, muutaman päivän vietettyään rannalla, he päättivät lähteä etsimään ruokaa ja juomaa sisämaasta. Siellä he törmäsivät alkuasukasheimoon, jotka paljastuivat kannibaaleiksi. Heidät vietiin päällikön eteen, joka sanoi heille: “Teidän täytyy mennä viidakkoon ja poimia kymmenen hedelmää/vihannesta, sen tehtyänne palaatte takaisin.” Ensimmäisenä palasi takaisin norjalainen, mukanaan kymmenen omenaa, päällikkö sanoi hänelle: “Nyt tunget nuo kymmenen omenaa ahteriisi, jos inahdat, keitämme sinut elävältä!” Kolmannen omenan kohdalla norjalainen inahti ja hänet keitettiin elävältä. Toisena palasi suomalainen, mukanaan kymmenen papua, päällikkö sanoi hänelle: “Nyt tunget nuo kymmenen papua ahteriisi, jos inahdat, keitämme sinut elävältä.” Suomalainen onnistui hyvin tehtävässään, paitsi että kuudennen pavun kohdalla hän räjähti totaalisesti nauruun ja hänet keitettiin elävältä.

Taivaassa norjalainen kysyi suomalaiselta, “Miten sinä tänne päädyit? Sinulla oli helppo tehtävä tunkea ne pavut ahteriisi” “Mutta kun minä näin metsässä ruotsalaisen poimimassa vesimeloneja”.