Se on loma kohta lopuillaan, ensi maanantaina taas sorvin ääreen.  Viime viikolla käytiin Tallinnassa pikavisiitillä. Tällä kertaa mentiin Olde Hansaan syömään, jossa ei ennen oltu käytykään.  Aivan fantastinen paikka, kaikki oli vanhaa, tarjoilijat olivat pukeutuneet ihaniin vanhan ajan vaatteisiin ja miestarjoilija kuuluttikin jotain, ei me viroa osata, joten ei tiedetty mitä laugh. Mutta samaan tyyliin kuin ennen huudeltiin ' kello on kaksitoista ja valtakunnassa kaikki hyvin' laugh. Tässä kuvassa näkyy naistarjoilijan vaatetusta, vähän kaukaa tosin..



Ehdin jo aloittaa ruokailun ennen kuin tajusin ottaa kuvan, joten tämä ei ehkä näytä kovin herkulliselta mutta uskokaa vaan se OLI herkullista! Minä vähän vierastin tuota ohrahässäkkää, mutta avot että oli hyvää!  Kuten kaikki lautasella oli. Tarjoilija sanoi, että talon tapana on syödä sormin, mutta he tuovat nyt haarukat ja veitset. En mä kyllä olisi tuota pihviä ja soosia sormin osannut syödäkään laugh. Ylkä yleensä juo myös punaviiniä ruuan kanssa, mutta nyt se otti olutta ihan vaan sen takia että sai juoda sen tuosta kauniista tuopista.



Ja ravintolan vessa sitten! En meinannut nähdä mitään, siellä oli vain muutamat kynttilät valaistuksena.  Niin oli ravintolan sisälläkin, se oli aivan hämärä ja ihanan tunnelmallinen, ainoastaan kynttilöitä.
Tässä vessan valaistus


Ja vessa laugh


Aivan ihana hana ja lavuaari


Oli ihan mukava päiväreissu. Pariin kertaan tuli vettä, mutta silloin juuri olimme syömässä ja terassilla oli hyvät katokset, ei kastuttu ollenkaan.

Nyt pitäisi sitten alkaa pikkuhiljaa orientoitua työelämään.  Vaan ei ihan vielä, ensi viikolla vasta laugh!